Despre noi

Scurt istoric

Importul de masinute electrice pentru copii, precum si alte vehicule de acest tip (ATV-uri, motociclete, kart-uri) reprezinta activitatea principala a firmei noastre S.C. Coco Toys SRL de peste 10 ani. Produsele comercializate deţin un puternic avantaj competitiv, şi anume preţul extrem de redus întrucat produsele sunt direct importate de la producător.

Prezentareaproduselor şi serviciilor companiei

Produsele firmei sunt reprezentate in principal de masinute electrice ce functioneaza pe baza de acumulatori destinate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani, alte vehicule pentru copii precum: motociclete, karturi sau atv-uri dar si de instrumente muzicale, roboti, papusi, jocuri de biliard, air hokey, seturi de constructii etc. 

Pana la selectarea unui producator ce sa respecte conditiile favorabile de pret si calitate, au fost testate diferite modele de masinute electrice. Unele s-au aratat a respecta aceste conditii insa la altele s-au intampinat diferite probleme electrice sau mecanice, la acestea din urma renuntandu-se dupa primul transport. Dupa participarea la diferite targuri ce intruneau acest specific, targuri din tara sau strainatate, au fost studiate ofertele concurentei, preturile, calitatea, imbunatatirile aduse produselor fata de cele de pe piata. In cele din urma prin crearea unei legaturi de cooperare cu producatorii, s-a ajuns la imbunatatirea substantiala a produselor, in conformitate cu cerintele pietei : de ex de la o masinuta electrica ce suporta o sarcin・maxima de  20 kg, s-a ajuns la comandarea unor tipuri de masini de copii ce suporta o greutate mult mai mare, de aproape de 50 kg, ce ar putea fi condusa chiar si de un copil de 6 ani, de la viteze de 3-4 km/h, au fost comandate masinute electrice cu 2 viteze, 2 motoare mult mai puternice care ating chiar si viteza de 7km/h, s-au adus imbunatatiri si pentru vehiculele destinate copiilor mai mici de 3 ani care nu pot conduce o astfel de masinuta electrica, s-a montat aparatura necesara dotarii acesteia cu telecomanda, pentru a da posibilitatea parintelui de a ghida copilul pana in momentul in care acesta incepe sa invete sa conduca singur, urmand apoi numai sa-l corecteze din directie. Preturile sunt acceptabile incepand de la 170 lei pana la masinute electrice mai complexe ce pot ajunge chiar si la 1200 lei . 

Dupa achizitionarea produsului, cumparatorul beneficiaza de o garantie de 12 luni de zile timp in care se poate remedia orice defectiune aparuta in urma functionarii, aparuta la partea electrica; dar si dupa perioada de garantie aceste defectiuni se pot remedia contra-cost. Pentru aceasta o data cu comandarea produselor, sunt comandate si piese de schimb pentru masinute electrice, de tipul motoarelor, reductoarelor, sigurantelor, acumulatorilor, dar si componentelor de caroserie. 

 Produsul  se afla inca in faza de crestere, clientii fiind din ce in ce mai interesati de astfel de jucarii, modelele fiind intr-o imbunatatire continua in conformitate cu cerintele pietii .


Antetul firmei:
SC COCO TOYS SRL

C.U.I.: RO31451671

NR. REG. COM.: J23/1034/2013